Subscribe:

Ads 468x60px

MY BLOG

Saturday, February 8, 2014

THIRD MEET

Alhamdulillah ia berjalan dengan lancar, pernah terlintas difikiranku, ya allah, jika bukan lah jodoh aku dengannya, halangi lah aku dari dipertemukannya hari ini, tapi aku masih dapat bertemu nya dengan tiada halangan. Yaallah, jika si dia ialah y terbaik utk diriku, dekatkan lah hati nya dan hatiku, satu kan lah hati kami ya allah, kau kurniakanlah rasa cinta dia kepadamu melebihi rasa cinta dia kepadaku. Doa y selalu aku lafazkan ketika sujud terakhir dalam setiap solat. Aku cuma mampu berdoa jodohku dengan si dia, (FAHY).

Pertemuan tadi mungkin y terakhir sebelum si dia pindah ke uitm johor. Tapi jika ada kelapangan bulan 3 or awal bulan 4 nanti, insyaallah aku akan dapat jumpe lagi nanti. Lepas ni, macam susah sikit nak jumpe sebab si dia sudah di johor, hmmmm. Aku pasti merinduinya. Ye, pertemuan tadi bermula di terminal bas, aku menunggunya di sana. Ketika sampai, aku terkejut dengan kesimple-lan dy, hehe. You look cute even anything that u wear, too simple but for me it is better, terpegun sekejap. Pandai awk pilih hitam putih same cam sy ek, nakal nak same ngan sy. Hahaha. Sweet jugak awk ni. Okay, kemudian aku dan dy berjalan menuju marry brown untuk makan tgh hari. Bayangkan, kami belum makan apa2, dan cuma minum air sahaja dr pg. Kebetulan sama. Hahaha. Katanya nak lepak lama dekat MB, huhu. Awak, sy suke awk duduk depan sy, sy bleh pandang muke awk. Hee. Lame sy pandang awk mase awk makan td sbb sy sudah habes dlu. Hehehe. Sungguh indah ciptaan tuhan buat sy. Mungkin bg awk, awk xcantik. Tp bg sy, awk lebih cantik dari ex sy.

Selesai makan, kami bersembang, ape benda y disembangkan pon seperti cepat mase berlalu. Kemudian katanya nak pergi ikot aku berjalan ke kedai2 komputer. Nah, aku bawak dia di low cost computer, aku ingat nak tengok2 je. Rupenye2 dia beli cleaning tool utk laptop dy then aku usya2 kabel, tibe2 trase nak beli. Hahaha rm25 dikuantan, tp rm12 dikedai tu. Thanx low cost. Hahahahah. After that katenye nak tgk tudung kat d'arked. Tudung merah dy bli. Huhu. Cantik warna tu. Merah hati. Sy selalu perhatikan gelagat awk, awk comel sgt tau awk. Huhu. Okay then, kami terus ke pasar. Katanya xnak beli ape2, aku bawak jugak dy ke bundle. Tapi dy xminat sbb bundle biasanya bekas org pakai. Smpai dikedai jam, dy pilih jam. pada mulanya dia ingin pilih jam tali getah. Aku sarankan dy pakai y besi. Akhirnya dy beli y besi. Huhuhu padahal dy dh pakai jam. Seterusnya dy beli selipar. Saiz 6. Hee. Lepas abes satu pasar kami jalan, dia ajak ke tenten smule, mak ai. Patah balek, agak penat sikit la hari ni, sebab tgh hari tadi aku angkat barang kt kedai. Hee. Tu penat sikit hr ni. Kemudian dy ke kedai eco rm2. Hari ni aku hanya excot je dy. Huhu. Seronok jalan ngan dy. Hee kalau la selalu aku jumpe dy kan best. Huhuhu, mesti senyum ni xputus je. Hehe.

Kemudian aku bawak dy jumpa maksu n makuda aku kat kedai, mahu gabra dy. Hahaha. Saje nak sakat dy, last2 dy setuju. Aku bawak jela. Hee jangan risau, maksu n makuda sporting, kata aku. Haha. ^_^ tersenyum aku melihat telatah dy depan maksu n makuda. Gementar ye. Hehehe. Lastly aku teman dy smpai van dy gerak. Happy aku dengan dy hari ni. ^_^ i love u fatin athirah. Setakat ni dlu la ye sy tulis blog. Hehe, awak pon dah sms tu, nanti lambat reply, awk lak busy. Hehehe. Thanx sayang.

2 comments:

fatin athirah said...

same2.. <3<3<3

Krule Elurk said...

hehe.. awak ade reply rupenye.. ^_^ saya xperasan pulak y ni.. tp baru lagi.. 21 april.. haaa.. rajin bukak blog sy ye sayang? hee

Post a Comment